Hvem er vi?

Vi hedder Claus og Henriette Hunsballe. Vi driver til daglig Hunsballe Grønt, som leverer danske jordbær og grøntsager til det danske marked. Vi lægger vægt på høj kvalitet, og har stor fokus på, at frugt og grønt altid leveres friskt. Samtidig er det vores ønske at dyrke vores afgrøder sunde og velsmagende med omtanke for natur og miljø.

Det er vigtigt for os hele tiden at være omstillingsparate og udvikle produktionen løbende. Det gælder både udvikling af nye produkter og sorter, optimering af produktionslinjer samt emballageudvikling i takt med kunders behov. Vi er positive over de muligheder der opstår, når vi udvikler os for og med vores kunder.

Hvilke butikker leverer vi til?

Vi er medlem af -og sælger vores frugt og grønt gennem salgsorganisationen GASA Odense Frugt – Grønt A.m.b.a.

Gennem GASA Odense bliver vores råvarer solgt til forskellige kæder såsom Coop (Coop, Brugsen, 365discount), Dagrofa (Rema 1000, Spar og Meny) og Salling Group (Bilka, Føtex og Netto). Derudover leverer vi også enkelte råvarer til Lidl. Lokalt sælger vi til supermarkederne og flere gårdbutikker. Sammen med GASA Odense kan vi sørge for at danskerne bliver forsynet med frisk frugt og grønt af høj kvalitet – hver dag.