Lette blåbær cupcakes

12 stk

Ingredienser

Dej

  • 175 g hvedemel
  • 150 g sukker
  • 50 g kokosmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 150 g blødt smør
  • 2 æg
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 lime
  • 1 tsk. vanilje sukker
  • 125 g blåbær

Frosting

  • 125 g blåbær
  • 2 spsk limesaft
  • 100 g blødt smør
  • 250 g flormelis
  • 1 knivspids salt

Pynt

  • Blåbær
  • Ristede hasselnøddeflager

Sådan gør du

Dej

– De tørre dele blandes i en skål
– Øvrige ingredienser piskes i
– Blåbær vendes til sidst let i skålen, så de ikke går i stykker
– Dejen kommes i forme og bages i ca. 30 minutter ved 180 grader
– Kagerne afkøles

Frosting

– Blåbær og limesaft gives et opkog
– Herefter blendes det til puré og afkøles
– Pisk smør med flormelis lidt ad gangen til massen bliver blank
– Puré og salt piskes i til sidst

De afkølede kager pyntes af med cremen, de friske bær og ristede hasselnøddeflager

20160715_145237-001

Opskriften er lavet af:
logo