12 stk
Ingredienser
Dej
- 175 g hvedemel
- 150 g sukker
- 50 g kokosmel
- 2 tsk. bagepulver
- 150 g blødt smør
- 2 æg
- 1 dl creme fraiche 18%
- 1 lime
- 1 tsk. vanilje sukker
- 125 g blåbær
Frosting
- 125 g blåbær
- 2 spsk limesaft
- 100 g blødt smør
- 250 g flormelis
- 1 knivspids salt
Pynt
- Blåbær
- Ristede hasselnøddeflager
Sådan gør du
Dej
– De tørre dele blandes i en skål
– Øvrige ingredienser piskes i
– Blåbær vendes til sidst let i skålen, så de ikke går i stykker
– Dejen kommes i forme og bages i ca. 30 minutter ved 180 grader
– Kagerne afkøles
Frosting
– Blåbær og limesaft gives et opkog
– Herefter blendes det til puré og afkøles
– Pisk smør med flormelis lidt ad gangen til massen bliver blank
– Puré og salt piskes i til sidst
De afkølede kager pyntes af med cremen, de friske bær og ristede hasselnøddeflager
You must be logged in to post a comment.