Til 10-12 personer
Ingredienser
- 250 g digestive
- 100 g blødt smør
- 300 g hvide chokoladeknapper
- 1 1/2 dl fløde
- 250 g mascarpone
- Skallen af 1 lime
- 2 blade husblas
Pynt
- 250 g jordbær
- 125 g blåbær
Sådan gør du
– Kiks og smør køres let i en foodprocessor eller evt. i en blender
– Kiksemassen trykkes ned i springform – 24 cm – med bagepapir i bunden og stilles køligt
– Læg nu husblassen i blød i koldt vand
– Imens bringes fløden i kog og chokoladen tilsættes og smeltes under omrøring
– Vrid husblassen for vand og tilsæt det til chokolademassen, som stilles til afkøling
– Pisk herefter mascarpone let sammen og bland det med lime og chokolademassen
– Chokolademoussen kommes på kiksebunden og stilles på køl – gerne til dagen efter
– Inden servering tages moussen af formen og pyntes med masser af friske jordbær og blåbær
You must be logged in to post a comment.