20-25 stk
Ingredienser
Dej
- 300 g sukker
- 675 g hvedemel
- 1 1/2 tsk. bagepulver
- Knivspids salt
- 1 1/2 æg
- 338 g smør
Fyld
- 500 g friske blåbær
- 75 g ristede hasselnøddeflager
- 100 g revet hvid chokolade
- 38 g sukker
- 1 1/2 tsk. kartoffelmel
Sådan gør du
– De tørre dele til dejen blandes i en skål og smørret smuldres i til en ensartet masse, men stadig smuldrende konsistens
– Fyldet blandes
– 3/4 af dejen bredes på bagepladen
– Fyldet kommes på dejen og den sidste rest del fordeles øverst
– Bages ca. 30 minutter ved 160 grader
– Kagen afkøles inden den skæres ud
– Drysses med flormelis inden servering
– Det kan anbefales at servere frisk creme fraiche dertil
You must be logged in to post a comment.