Varm rodfrugtsalat med hvidløgsolie

Til 4 personer

Skærmbillede 2017-07-10 kl. 16.04.31

Ingredienser

  • 1 bakke (rødbeder, pastinak, gulerødder, rødløg og knoldselleri)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 bakke spæde salatblade
  • Frisk parmesanost
  • Salt og peber

Sådan gør du

– Rodfrugterne renses, skrælles og skæres i rustikke stykker
– Vend dem nu i olivenolie og krydr med salt og peber
– Bag dem i ovnen i 25-30 minutter ved 185 grader
– Hvidløget presses ned i 0,5 dl olivenolie og vendes rundt med de færdigbagte rodfrugter
– Top nu rodfrugterne med de spæde salatblade og riv frisk parmesanost på

 

Opskriften er lavet af:
logo